Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robimy Powrót :D

Exibit : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )

Otóż chciałbym wrócić do PL'a... chciałbym się tutaj zapytać na, którym serwerze grać, aby dobrze wspomóc się FishBot'em, czyli żeby małże dobrze schodziły, a jednocześnie, żeby mnie jakoś nie przyłapali... Serwer na, którym gra dużo ludzi , często się coś dzieje i można fajnie zarobić...

I po drugie co mogę zrobić ze starą pustą postacią 66 LvL serwer Elares, żeby po prostu tak nie przepadła... Widzę często jak ludzie piszą, że się zamienią czy coś, ale tutaj łatwo można zostać przewalonym, a też czy w ogóle znajdują się takie osoby, które się zamieniają?

Opublikowano

Od starości do nowości. Polecam s26, w końcu to najnowszy serwer, więc dla mnie najlepszy i nie będziesz musiał grać sam (bo na starych światach to teoretycznie grasz sam) tylko z dużą ilością graczy którzy z chęcią by z tobą zagrali..

POLECAM S26!

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Polecam s3/5 lub 26 , solar nie dawno powstał więc dużo nowych gracz i miła atmosfera co do s3/5 to jak wiesz stara gwardia i zawsze wszystko ładnie z dropu by zeszło

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Serwer Kronos, sam na nim gram, jestem bardzo zadowolony, ceny jak wszędzie - większej różnicy nie ma.

Postać możesz sprzedać na allegro bądź za Yang w grze - to zależy od Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...